Er was eens ...

In de rustige stad Waalwijk leefde een jonge vrouw genaamd Emma. Haar dagen waren gevuld met routine: ze werkte in een kleine boekwinkel, ging 's avonds naar huis, en bracht haar weekenden door met het verzorgen van haar planten en het lezen van boeken. Voor de buitenwereld leek Emma tevreden met haar eenvoudige leven, maar diep van binnen worstelde ze met gevoelens van onzekerheid en lage zelfwaardering.

Elke ochtend keek Emma in de spiegel en zag ze alleen maar imperfecties. Haar gedachten waren gevuld met twijfels en negatieve zelfspraak. "Ik ben niet goed genoeg," fluisterde ze vaak tegen zichzelf. Deze gevoelens beperkten haar, weerhielden haar ervan om nieuwe mensen te ontmoeten of nieuwe dingen te proberen.

Op een dag kwam er een oudere klant, de heer Van Lent, de boekwinkel binnen. Hij was een vaste klant en had altijd een vriendelijk woord voor Emma. Deze keer had hij een boek bij zich dat hij aan Emma wilde aanbevelen. Het boek heette "De Reis naar Zelfwaardering."

De heer van Lent glimlachte warm. "Emma, ik denk dat je dit boek echt nuttig zult vinden. Het heeft me geholpen op manieren die ik nooit had verwacht."

Emma nam het boek aarzelend aan. Die avond begon ze te lezen. De woorden op de pagina's resoneerden diep in haar. Het boek sprak over zelfliefde, acceptatie en het herwinnen van eigenwaarde. Voor het eerst voelde Emma een sprankje hoop. Ze besloot om de adviezen in het boek serieus te nemen en begon aan haar eigen reis naar een hogere zelfwaardering.

Het was geen gemakkelijke reis. Emma begon kleine stappen te zetten: ze schreef elke dag drie dingen op waar ze dankbaar voor was, ze omringde zichzelf met positieve mensen, en ze begon nieuwe hobby's te verkennen die haar blij maakten. Langzaam maar zeker begon ze veranderingen op te merken. Haar glimlach werd oprechter, haar houding meer zelfverzekerd.

Op een dag, terwijl ze in de boekwinkel werkte, kwam er een jonge man binnen. Zijn naam was Lucas, en hij was nieuw in de stad. Hij raakte aan de praat met Emma en was meteen onder de indruk van haar kennis en passie voor boeken. Ze voelde zich gevleid en begon te beseffen dat ze misschien meer te bieden had dan ze altijd had gedacht.

Lucas begon regelmatig langs te komen, en een vriendschap bloeide op. Met zijn steun en het doorzettingsvermogen dat ze had ontwikkeld, bleef Emma groeien. Ze begon zelfs een leesclub in de boekwinkel, iets wat ze nooit had gedurfd voordat ze aan haar reis naar zelfwaardering begon.

Emma ontdekte op internet een E-Learning over "De reis naar zelfwaardering". Ze ontdekte dat boek vertaald was met opdrachten en wijsheden over de groei naar zelfwaardering. Aangevuld met video's, uitleg, opdrachten en oefeningen maakte het nog gemakkelijker om door te groeien en blijvend een hogere zelfwaardering te ontwikkelen. Wat eens begon met een geste van de heer Van Lent eindigde met een volwaardige enthousiaste Emma. Ze maakte reclame voor deze E-learning in haar boekwinkel. Zowel digitaal als de boeken waren beschikbaar en in no-time verkocht. Wat een goede keuzes maken mensen toch.

Contact

Zelfwaardering.com
Caleche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 102 66 452
E-mailadres: info@zelfwaardering.com
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Sluit venster